مدارک لازم جهت ویزا

مدارک لازم جهت ویزا

مدارک لازم جهت ویزا ویزا کشور آذربايجان نوع ویزا : 30 روزه توریستی  تحویل : 1 روزه کاری مدارک لازم : اصل پاسپورت با شش ماه اعتبار+دو قطعه عکس رنگی در ابعاد 4*3 با زمینه روشن که شبیه به چهره‌…