مدارک لازم جهت ویزا


مدارک لازم جهت ویزا

ویزا کشور آذربايجان

نوع ویزا : 30 روزه توریستی 

تحویل : 1 روزه کاری

مدارک لازم : اصل پاسپورت با شش ماه اعتبار+دو قطعه عکس رنگی در ابعاد 4*3 با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ فعلی متقاضی باشد.

 

ویزا کشور آفریقای جنوبی

نوع ویزا : عادی سینگل

تحویل : 7 – 10 روز کاری

مدارک لازم : اصل پاسپورت دو قطعه عکس 4*3 تاییدیه حساب بانک با حداقل مانده (10 میلیون) گواهی اشتغال به کار کپی شناسنامه ترجمه شده فرم مشخصات فردی حضور.( مسافر جهت مصاحبه در سفارت الزامی میباشد.)

 

ویزای اروپا / شنگن

 نوع ویزا : عادی سینگل

تحول : 7 – 10 روز کاری

مدارک لازم : اصل پاسپورت+2 قطعه عکس رنگی پشت زمینه سفید(سایز عکس با توجه به نوع سفارت خانه ها متغیر میباشد) اصل و کپی شناسنامه کارت ملی+ گواهی اشتغال بکار+سند مالکیت کلیه مدارک با ترجمه رسمی (بغیر از سفارتخانه فرانسه ) و پرینت بانکی به اعضا هر نفر 40 میلیون تومان با مهر و امضا شعبه و مشخصات فردی. حضور خود مسافر در تاریخهای مشخص شده در سفارت به جهت مصاحبه حضوری الزامی میباشد. بیمه تامین اجتماعی از محل اشتغال

 

ویزای ازبکستان

نوع ویزا : 15 روزه توریستی عادی , 15 روزه توریستی فوری , یک ماهه

تحویل : 14 روزه کاری , 7 روزه کاری , 20 روزه کاری

مدارک لازم : اصل پاسپورت + 2 قطعه عکس + رزرو هتل + گواهی اشتغال به کار +تاریخ شروع ویزا (تاریخ سفر)

 

ویزای استرالیا

نوع ویزا : عادی سینگل

تحویل : 20 – 15 روز کاری

مدارک لازم : کلیه مدارک مدارک شنگن میباشد، با توجه به اینکه حتما باید مسافر حداقل 1 یا 2 ویزای شنگن داشته باشد.

 

ویزای اکراین

تحویل : 15 روز کاری

مدارک لازم : اصل پاسپورت + اصل شناسنامه + پرینت مانده حساب 15 میلیون تومانی به ازا هرنفر + گواهی اشتغال بکار(به زبان فارسی) + فرم مشخصات فردی

 

ویزای اندونزی

نوع ویزا : عادی

تحویل : 7 – 10 روز کاری

مدارک لازم :  اصل پاسپورت + دو قطعه عکس 4 × 3 + کپی کارت ملی + کپی شناسنامه صفحه اول و دوم + گواهی حساب بانک به لاتین + بلیط + واچر هتل

 

ویزای ایران

نوع ویزا : یک ماهه

تحویل : 10 روزه کاری

مدارک لازم : اسکن پاسپورت مهمان + اسکن شناسنامه و کارت ملی میزبان + فرم اطلاعات مسافر

 

ویزای برزیل

نوع ویزا : عادی

تحویل : 7 – 10 روز کاری

مدارک لازم : اصل پاسپورت + دو قطعه عکس + ترجمه تمام صفحات شناسنامه + گواهی اشتغال به کار به لاتین + پرینت حساب بانکی گردش 3 ماهه حداقل موجودی 20 میلیون تومان به لاتین

 

ویزای بلغارستان

نوع ویزا : عادی

تحویل : 7 – 10 روز کاری

مدارک لازم : اصل پاسپورت + دو قطعه عکس 4 × 3 + کپی کارت ملی + کپی شناسنامه صفحه اول و دوم + گواهی حساب بانک به لاتین + بلیط + واچر هتل .
حضور مسافر به جهت انگشت نگاری در تاریخ مشخص شده اذ طرف سفارت الزامی میباشد.

 

ویزای تاجیکستان

نوع ویزا : یک ماهه عادی , یک ماهه فوری , یک ماهه دانشجویی , یک ماهه تجاری

تحویل : 7 – 10 روز کاری , 2 – 3 روز کاری , 7 – 10 روز کاری , 7 – 10 روز کاری

مدارک لازم : اصل پاسپورت + 2 قطعه عکس4*3 + مشخصات فردی

 

ویزای تایلند

نوع ویزا : عادی سینگل , 6 ماهه مولتی

تحویل : 3 – 4 روز کاری

مدارک لازم : اصل پاسپورت + یک قطعه عکس تمام رخ رنگی + کپی شناسنامه + کپی کارت ملی + مشخصات فردی + آدرس ایمیل مسافر + تمکن مالی + رزرو هتل + بلیت (حضور مسافر در ایران الزامی است.) در صورت عدم صدور ویزا، هزینه پرداخت شده، توسط سفارت مسترد نخواهد شد.

 

ویزای ترکمنستان

نوع ویزا : توریستی عادی ,  توریستی نیمه فوری ,  توریستی فوری

تحویل : 20 روز کاری , 15 روز کاری , 10 روز کاری

مدارک لازم : اصل پاسپورت + 2 قطعه عکس 6*5 + مشخصات فردی جهت رجیستر در ترکمنستان رزرو هتل و ارائه 2 قطعه عکس 6*5 الزامی است. در صورت داشتن ویزای قبلی ترکمنستان در پاسپورت قبلی، حتما کپی آنرا ارسال کنید. ویزای ترکمنستان به مقصد شهر عشق آباد میباشد.جهت سفر به شهرهای دیگر ترکمنستان نام شهر مورد نظر هنگام درخواست ویزا باید به صورت کتبی قید شود.

 

ویزای ترکیه

نوع ویزا : ندارد

تحویل : در بدو ورود

مدارک لازم : اصل پاسپورت
 

 

ویزای چین

نوع ویزا : توریستی گروهی عادی ,  توریستی گروهی فوری , توریستی انفرادی عادی

تحویل : 7 روز کاری ,  7 روز کاری ,  30 روز کاری

مدارک لازم : اصل پاسپورت (داشتن 3صفحه خالی الزامی است.) + حتما 2 قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه سفید بدون عینک ( عکس ارسالی باید کاملا با عکس پاسپورت منطبق باشد) کپی شناسنامه صفحه اول و دوم با نام همسر و فرزندان و در صورت مجرد بودن نام پدر و مادر مشخصات کامل فردی (آدرس منزل و محل کار با شماره ثابت و همراه (ذکر کد پستی الزامی است.)) تمکن مالی به انگلیسی حداقل 10میلیون تومان ویزای توریستی انفرادی عادی تمکن مالی لازم ندارد. برای ویزای گروهی حداقل باید 5 نفر باشند.

 

ویزای دبی

نوع ویزا : 14 روزه عادی , 14 روز فوری , یک ماهه عادی , 3 ماهه سینگل , 3 ماهه مولتی , 14 روزه عادی جهت اتباع خارجی

تحویل : 7 – 6 روز کاری , 2 روز کاری , 7 روز کاری , 5 روز کاری , 5 روز کاری , 6 – 7 روز کاری

مدارک لازم : اسکن رنگی پاسپورت + چک ضمانت مبنای محاسبه روز کاری جهت اقدام ویزا، از روز بعد از دریافت مدارک خواهد بود. ویزای یک ماهه غیر قابل تمدید است.

 

ویزای روسیه

نوع ویزا : 15 روزه توریستی عادی , 15 روزه توریستی فوری , یک ماهه تجاری عادی , یک ماهه تجاری فوری , 3 ماهه تجاری سینگل عادی ,  3 ماهه تجاری سینگل فوری , 3 ماهه تجاری دبل عادی ,  3 ماهه تجاری دبل فوری ,  یکساله تجاری مولتی

تحویل : 8 روز کاری , 3 روز کاری , 20 روز کاری , 15 روز کاری , 20 روز کاری ,15 روز کاری , 20 روز کاری , 15 روز کاری , 25 – 30 روز کاری

مدارک لازم : اصل پاسپورت + یک قطعه عکس 4* مشخصات فردی + بلیت رفت و برگشت OK "جهت ویزای توریستی رزرو هتل الزامی است." ( ویزا طبق تاریخ بلیت صادر میشود). مبدا پرواز از تهران و مقصد مسکو باید باشد و در صورت ورود به شهر دیگری از روسیه به جز مسکو، دچار مشکل و دیپورت خواهد شد. ویزای تجاری یکساله نیاز به آزمایش ایدز و مصاحبه دارد.

 

ویزای ارمنستان

نوع ویزا : ندارد

تحویل : در بدو ورود

مدارک لازم : اصل پاسپورت

 

ویزای ژاپن

نوع ویزا : توریستی

تحویل : 20 – 15 روز کاری

مدارک لازم : اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار یک قطعه عکس 5*4 پشت زمینه سفید کپی ازتمام صفحات شناسنامه ترجمه شده گواهی اشتغال به کار ترجمه شده کپی از جواز کسب یا روزنامه رسمی ترجمه شده پرینت بانکی 3 ماه اخیر به ازای هر نفر حداقل 40 ملیون تومان

 

ویزای سریلانکا

نوع ویزا : ندارد

تحویل : در بدو ورود

مدارک لازم : اصل پاسپورت

 

ویزای سنگاپور

نوع ویزا : عادی

تحویل : 7 روز کاری

مدارک لازم : اسکن پاسپورت + یک قطعه عکس زمینه سفید

 

ویزای عراق

نوع ویزا : یک ماهه توریستی

تحویل : 4 روز کاری

مدارک لازم :  اصل پاسپورت + 2 قطعه عکس 4*3

 

ویزای قبرس اروپایی

نوع ویزا : عادی

تحویل : 7 روزه کاری

مدارک لازم : اصل پاسپورت + 2 قطعه عکس 6*4 گواهی لشتغال بکار با ترجمه رسمی پرینت بانکی 6 ماه آخر با مهر امضا شعبه (با حداقل 7 ملیون)
فرم مشخصات فردی

 

ویزای قرقیزستان

نوع ویزا : 15 روزه توریستی عادی , 15 روزه توریستی فوری , یک ماهه توریستی عادی , یک ماهه توریستی فوری , یک ماهه تجاری

تحویل : 20 روز کاری , 15 روز کاری , 20 روز کاری , 15 روز کاری , 15 روز کاری

مدارک لازم : اصل پاسپورت + یک قطعه عکس

 

ویزای قزاقستان

نوع ویزا : یک ماهه توریستی عادی , یک ماهه توریستی فوری , دو ماهه توریستی دوبار ورود عادی , دو ماهه توریستی دوبار ورود فوری ,  یک ماهه تجاری عادی ,  سه ماهه توریستی 3 بار ورود

تحویل : 15 روز کاری , 10 روز کاری , 15 روز کاری , 10 روز کاری , 15 روز کاری , 15 روز کاری

مدارک لازم : اصل پاسپورت + 1 قطعه عکس4*3 + تکمیل فرم مربوطه + مشخصات پرواز و نام هتل محل اقامت در قزاقستان مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی 48 ساعت در اداه پلیس رجیستر شود. در ویزای 3 ماهه در هر بار ورود 30روز اجازه اقامت دارد.

 

ویزای کره ی جنوبی

نوع ویزا : عادی

تحویل : 7 روز کاری

مدارک لازم : اصل گذر نامه معتبر با 7 ماه اعتبار از تاریخ حرکت(امضا شده). اصل شناسنامه وکارت ملی-2 قطعه عکس رنگی پشت زمینه سفید -گواهی اشتغال بکار -پرینت بانکی 3 ماهه با مهر و امضا بانک

 

ویزای کوبا

نوع ویزا : عادی

تحویل : 7 روز کاری

مدارک لازم : اصل پاسپورت+دو قطعه عکس+گواهی حساب بانکی+ گواهی اشتغال به کار

 

ویزای گرجستان

نوع ویزا : ندارد

تحویل : در بدو ورود

مدارک لازم : اصل پاسپورت

 

ویزای لبنان

نوع ویزا : ندارد

تحویل : در بدو ورود

مدارک لازم : اصل پاسپورت با 7 ماه اعتبار

 

ویزای مالدیو

نوع ویزا : ندارد

تحویل : در بدو ورود

مدارک لازم : اصل پاسپورت

 

ویزای مالزی

نوع ویزا : ندارد

تحویل : در بدو ورود

مدارک لازم : اصل پاسپورت با 7 ماه اعتبار

 

ویزای مراکش

نوع ویزا : ویزای توریستی

تحویل : 14 روز کاری

مدارک لازم : پاسپورت با 7 ماه اعتبار-گواهی اشتغال بکار- کپی شناسنامه و کارت ملی و 2 قطعه عکس -پرینت سه ماه اخیر – فرم مشخصات فردی

 

ویزای ویتنام

نوع ویزا : گروهی ویزا ندارد , انفرادی ویزا ندارد

تحویل : در بدو ورود , 15 روز کاری

مدارک لازم : (گروهی )اصل پاسپورت +یک قطعه عکس (انفرادی ) اصل پاسپورت گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی یا تمکن مالی کپی شناسنامه و کارت ملی فرم مشخصات فردی یک قطعه عکس

 

ویزای هنگ کنگ

نوع ویزا : ویزای توریستی

تحویل : 6 روز کاری

مدارک لازم : اسکن رنگی پاسپورت با اعتبار حداقل 8 ماه + تمکن مالی بالای 10.000.000 تومان (هم ریال و هم دلار) به انگلیسی گواهی اشتغال به کار به انگلیسی با قید سمت و حقوق ماهانه به دلار و تاریخ شروع به کار دو قطعه عکس 6*4 زمینه سفید + کپی ویزاهای قبلی هنگ کنگ ( در صورت موجود بودن)

 

ویزای هند

نوع ویزا : عادی

تحویل : 7 تا 10 روز کاری

مدارک لازم : اصل پاسپورت +دو قطعه عکس3×4 جدید+ کپی صفحه اول ودوم شناسنامه + امضاءمسافر در پاسپورت الزامی میباشد. حضور مسافر جهت انگشت نگاری در تاریخ مشخص شده از طرف سفارت الزامی میباشد.

 

ویزای یونان

نوع ویزا : عادی

تحویل : 14 – 10 روز کاری

مدارک لازم : مدارک مانند مدارک شنگن میباشد.

 

ویزای کانادا

نوع ویزا : عادی

تحویل : 25 – 20 روز کاری

مدارک لازم : اصل پاسپورت های جدید و قدیمی “صفحه اول و صفحاتی که مهر ورود و خروج یا ویزا دارند، حتما باید اسکن شوند”
ترجمه شناسنامه هر یک از متقاضیان ترجمه سند ازدواج “اگر زن و شوهر با هم اقدام می کنند.” تکمیل فرم درخواست ویزا Application form تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family Information یک قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی زمینه سفید ترجمه سند ملکی در صورت وجود ترجمه مدارک شغلی ( برای صاحبان مشاغل جواز کسب، روزنامه رسمی و آخرین آگهی تغییرات و تصمیمات، پروانه طبابت، پروانه نظام مهندسی و یا پروانه بهره وری لازم است. کارمندان باید نامه اشتغال به کار، سه فیش حقوقی آخر و حکم کارگزینی یا حکم بازنشستگی خود را ارائه دهند.)

گردش حساب سه ماهه آخر که نشان دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد و نامه تمکن Bank Statement به زبان انگلیسی ممهور به مهر امور بین الملل بانک دعوتنامه به همراه مدارک مالی و کارت شناسایی فرد دعوت کننده و مدارک اثبات رابطه خویشاوندی دعوت شونده با دعوت کننده (در صورت نبود دعوتنامه ارائه رزرواسیون هتل الزامی است.) رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند، درصورتی که فرزند زیر ۱۸ سال آنها به تنهایی یا با یکی از والدین سفر می کند. داشتن دو ویزای شنگن در پاسپورت

 

ویزای فیلیپین

نوع ویزا : عادی

تحویل : 7 روز کاری

مدارک لازم : پاسپورت حداقل 9 ماه اعتبار یک قطعه عکس 4*3 گواهی تمکن مالی به زبان لاتین مهر شده (حضور مسافر در سفارت در تایم مقرر الزامی میباشد)

 

کانال تلگرام : https://t.me/behparvaz